Skin Resurfacing

Hyperpigmentatie

Acné & Seborrhea

Chrono Aging

Huid met neiging tot rosacea

Hals & decolleté

Veroudering van de handen

Kraaienpootjes & rokerslijntjes

Esthetische Mesotherapie

Mesoglow & Mesolift

Mesodrain

Vetlipolysis

Dubbele kin Lipolysis

Tonifiëren hals & decolleté

Body lipolysis

Melasma & Rosacea

HUIDVERBETERING

Skin Resurfacing

ACNE & SEBORRHEA

Gelaat & Lichaam

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren.  Kenmerkend zijn onzuiverheden, zoals Comedonen (mee-eters),  ontstoken Papels (rode pukkels) en/of Pustels (puistjes met een geel puskopje). Daarnaast kunnen Acne littekens ontstaan. Afhankelijk van de ernst van de acne kunnen deze kenmerken in meer of mindere mate voorkomen. Voorkeurslokalisaties zijn het gezicht, de borst, de rug en de schouders.

Wat zijn de oorzaken?

Volgens de huidige inzichten zijn de belangrijkste factoren die acne veroorzaken een verhoogde talgproductie, afsluiting van de talgklieren en bacteriële kolonisatie. Daarnaast kunnen de volgende  externe factoren ook van invloed zijn op het ontstaan en/of verergeren:

 • Bij een deel van de mensen kan de zon een oorzaak zijn van het ontstaan van Acne of het verergeren hiervan. Echter ervaren de meeste mensen een verbetering nadat zij zijn blootgesteld aan de zon. Dit is vooral zo als de het gelokaliseerd is op de rug en de borst.
 • Stress
 • Hormonale veranderingen
 • Producten, zoals oliehoudende of chloorhoudende producten kunnen een rol spelen.
 • Het gebruiken van cosmetica kan het verergeren doordat deze de poriën afsluiten.
 • Verschillende geneesmiddelen. Dit is vooral het geval als het plotseling optreedt, op een ongewone plaats of op oudere leeftijd.
 • Voeding
 • Het kan ook ontstaan of verergeren door lokale irritatie of wrijving die ontstaat door bijvoorbeeld scheren.
Doel

A.C. – HUID MET NEIGING TOT ACNE

Acne is het meest voorkomend huidprobleem bij adolescenten. Het ontstaat onder invloed van hormonale veranderingen die de huid vetter maken en bacteriën de kans geven zich te vermenigvuldigen, met puistjes en zwarte punten tot gevolg.
In sommige gevallen kunnen de puistjes ook bij volwassen vrouwen nog optreden.

De typische tekenen van een huid met neiging tot acne zijn:

Puistjes en zwarte puntjes
Glimmende tot vette huid

Klantenprofiel

A.C. BEHANDELING
Azeloglycine, het hoofdbestanddeel van de A.C. behandelingen is een derivaat van azelaïnezuur, een gekend ingrediënt van de dermatoloog voor de behandeling van acne.
De combinatie van het penetratiebevorderend complex, pH-DVC en andere zuren die de werking zullen bevorderen zal rechtstreeks op de oorzaken van puistjes inwerken

Alle leeftijden.

# Behandelingen

HOE VERLOOPT EEN A.C. BEHANDELING?

De behandeling wordt door een huidspecialist uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid.

Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

Verzorging Thuis

VERZORGING THUIS
Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de A.C. Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Prijs per behandeling

50 minuten €69,00 excl. Led

70 minuten €104,00 incl. Led

30 minuten €45,00 excl. Led ( tot 18 jaar)

HYPERPIGMENTATIE

Gelaat & Lichaam

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en aan je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit. Als je lang in zon zit maakt de huid onder andere meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Bij hyperpigmentatie is er sprake van een ophoping van dit huidpigment. Hierdoor ontstaan plaatselijk donkere plekken in de huid. Hyperpigmentatie is een veel voorkomende klacht en op oudere leeftijd een bijkomend gevolg van het verouderingsproces.

Wat zijn de oorzaken van hyperpigmentatie?

 • Blootstelling aan de zon is de nummer 1 oorzaak van hyperpigmentatie, aangezien zonlicht  in de eerste plaats de aanmaak van melanine start. Melanine werkt als je huideigen zonbeschermer door je huid te beschermen tegen schadelijke UV straling, waarvan mensen bruin worden in de zon. Maar overmatige blootstelling aan de zon kan het proces verstoren, wat leidt tot hyperpigmentatie.Wanneer pigmentvlekken zich ontwikkelen, kan blootstelling aan de zon de pigmentvlekken erger maken door deze sproeten, ouderdomsvlekken, melasma of post-inflammatoire pigmentatie nog donkerder te maken.
 • Hormonale invloeden zijn de hoofdoorzaak van een specifieke vorm van hyperpigmentatie bekend als zwangerschapsmasker (melasma). Het komt met name vaak voor bij vrouwen, aangezien wordt aangenomen dat het opkomt wanneer het vrouwelijke hormoon oestrogeen en progesteron de overproductie van melanine stimuleren wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon. Zwangerschapsmasker komt vaak op bij het gebruik van de pil. Daarnaast treft het zo vaak zwangere vrouwen dat het om die reden ook wel zwangerschapsmasker wordt genoemd.
 • Medicatie en cosmeticaproducten
 • Reactie van de huid op een ontstekingsreactie. Zoals de naam al aangeeft ontstaat post-inflammatoire hyperpigmentatie als gevolg van huidbeschadiging of ontsteking, zoals onder andere een snee, brandwond, blootstelling aan chemicaliën en acne. De huid is donkerder en heeft een afwijkende kleur nadat de wond al is geheeld.
 • Hyperpigmentatie als gevolg van ziekten, zoals auto-immuun en maag/darm ziektes, metabolische afwijking en vitamine afwijkingen. Hyperpigmentatie is ook een bijwerking van bepaalde hormonale behandelingen, chemotherapie, antibiotica en andere medicijnen.
Doel

M.E.L.A – PIGMENTVLEKKEN

Elke huid is voorzien van pigmentcellen die de huid haar teint of kleur geven. Deze productie wordt extra gestimuleerd door blootstelling aan de zon. Soms verloopt die aanmaak van pigment verstoord.

Oorzaken van pigmentvlekjes:

Hormonaal (zwangerschap, menopauze)
Veroudering
Genetisch (sproetjes)
Doordat de zon de aanmaak van pigmenten stimuleert, is het noodzakelijk de huid elke dag tegen de zonnestralen te beschermen. Breng dan ook elke dag U.V. Protect SPF 30 aan.

Klantenprofiel

M.E.L.A BEHANDELING
De M.E.L.A. behandeling werd speciaal samengesteld in een crème – vormige basis om de ingrediënten nog dieper in de huid te laten penetreren om pigmentvlekjes te helpen verminderen.

Klant met donkere pigmentatievlekken, fototype 1-4 ( geen gevboortevlekken )

# Behandelingen

BEHANDELING
De behandeling wordt door een huidspecialist uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

Verzorging Thuis

VERZORGING THUIS
Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de M.E.L.A Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Prijs per behandeling

50 minuten €79,00 excl. Led

60 minuten €89,00 excl. Led

80 minuten €120,00 incl. Led

CHRONO AGING

Gelaat

Naarmate men ouder wordt, vermindert de celproductie. Deze vertraagde celproductie heeft als gevolg dat minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Daarnaast wordt de bestaande collageen en elastinevezels sneller afgebroken of raken beschadigd. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels en wordt onze huid dunner en minder elastisch, waardoor deze verslapt. Ook het onderhuids vetweefsel wordt dunner waardoor de huid minder ‘vol’ en veerkrachtig wordt.

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Naarmate men ouder wordt, vermindert de celproductie. Deze vertraagde celproductie heeft als gevolg dat minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Daarnaast wordt de bestaande collageen en elastinevezels sneller afgebroken of raken beschadigd. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels en wordt onze huid dunner en minder elastisch, waardoor deze verslapt. Ook het onderhuids vetweefsel wordt dunner waardoor de huid minder ‘vol’ en veerkrachtig wordt. Naast aanleg en het natuurlijke verouderingsproces zorgen de volgende factoren ook voor een verouderde huid:

 • Zonlicht, oftewel Ultraviolet licht breekt collageen en elastine in kleine stukjes. Veelvuldige blootstelling aan zonlicht geeft dus versnelde afbraak van collageen elastine in de huid en eerdere en meer uitgebreide rimpelvorming. Ultraviolet licht speelt ook een rol in het ontstaan van bruine zonnevlekken of ouderdomsvlekken (lentigines), vooral op de handen, decolleté en het gezicht. Ook couperose kan door zonlicht verergerd worden.
 • Door roken kan elastine en bindweefsel worden afgebroken en eerder rimpelvorming ontstaan. Bovendien verhoogt roken de kans op de ontwikkeling van huidkanker.
Doel

A.G.E. – HUIDVEROUDERING

Huidveroudering heeft 2 componenten: de genetische huidveroudering die veroorzaakt wordt door een vertraagde celvernieuwing en verminderde aanmaak van collageen en elastine enerzijds en een externe factor door blootstelling aan de zon anderzijds.

De typische tekenen van huidveroudering zijn:

Een vale teint
Rimpeltjes en fijne lijntjes
Pigmentvlekjes en onregelmatige pigmentatie

Klantenprofiel

A.G.E BEHANDELING
De A.G.E. behandeling werd speciaal samengesteld om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. De combinatie pyrodruivenzuur (om de celvernieuwing te stimuleren) en amandelzuur (om oneven pigmentatie aan te pakken) zal een complete behandeling geven van alle tekenen van huidveroudering

# Behandelingen

HOE VERLOOPT EEN A.G.E BEHANDELING?

De behandeling wordt door een huidspecialist worden uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. 2016 group6Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren

Verzorgingen Thuis

VERZORGING THUIS
Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de A.G.E Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Prijs per behandeling

50 minuten €79,00 excl. Led

70 minuten €110,00 incl. Led

CHRONISCHE ROODHEDEN – HUID MET NEIGING TOT ROSACEA

Gelaat & Lichaam

WAT IS HET ?

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. De vier belangrijkste kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). De aandoening kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. Rosacea komt echter op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal niet voor het 30ste jaar. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd hebben er vaak last van. Bij mannen komt het minder vaak voor. Oogafwijkingen komen veelvuldig voor bij rosacea en deze kunnen variëren van mild tot ernstig. Rosacea is een hardnekkige aandoening, die goed te behandelen is. De afwijkingen hebben echter de neiging steeds weer de kop op te steken. Over het algemeen bedreigt rosacea de gezondheid niet. De meeste patiënten zoeken hulp in verband met de cosmetisch storende afwijkingen.

Wat zijn de oorzaken?

De oorzaak van rosacea is onbekend. De ernst van rosacea kan worden beïnvloed door uitwendige factoren, waardoor de klachten kunnen toenemen. Voorbeelden hiervan zijn warmte, zonlicht, cosmetica, huidverzorgingsproducten en sommige geneesmiddelen. Geneesmiddelen die corticosteroïden (bijnierschorshormonen) bevatten kunnen rosacea veroorzaken of verergeren, zowel door inwendig gebruik als bij toepassing op de huid.
Een oorzakelijke rol van voeding is nooit aangetoond; wel kan (tijdelijke) verergering van de roodheid optreden door het drinken van alcohol en het eten van sterk gekruid voedsel.

Invloed van voedingsmiddelen en alcohol

Alcohol verergert tijdelijk de verwijding van de oppervlakkige bloedvaatjes in de huid. Voedingsmiddelen, die sterk gekruid of erg warm zijn, doen dat ook. Het zijn geen oorzaken van rosacea.

Doel

CHRONISCHE ROODHEDEN – HUID MET NEIGING TOT ROSACEA

Chronische roodheden treden op wannneer de huid heel gevoelig is zoals bv. bij temperatuurschommelingen. De huid loopt rood aan en blijft geruime tijd rood. Soms kunnen puistvormige letstels ontstaan.

Klantenprofiel

De C.R. behandeling werd speciaal samengesteld om deze uiterst gevoelige huid te kalmeren en opstoten van roodheid te helpen vermijden.

Alle leeftijden.

# Behandelingen

C.R. BEHANDELING
De behandeling wordt door een huidspecialist uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

Verzorgingen Thuis

VERZORGING THUIS
Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de C.R.Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Prijs per behandeling

50 minuten €79,00 excl. Led

70 minuten €110,00 incl. Led

HALS & DECOLLETE

Gelaat

De dunne huid van de hals en decolleté is gevoeliger voor huidveroudering en pigmentvlekken. Vaak wordt ze bij de routinebehandelingen vergeten. Deze behandeling, speciaal ontworpen om de huid van de hals strakker te maken, werkt ook op de pigmentvlekken en de rimpeltjes.

Doel

Behandeling voor huidveroudering en pigmentvlekken.

Verstevigen van de hals & decolleté

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

Een kuur van 4 à 6 behandelingen is nodig voor optimale resultaten.

Verzorging Thuis

Breng de N.E.C.K. Recovery op de behandelde zone aan om de resultaten te behouden en te optimaliseren. Ook een zonnebescherming is hier zeer aanbevolen.

Prijs per behandeling

50 minuten €69,00 excl. Led

70 minuten €104,00 incl. Led

Veroudering Handen

Lichaam

Dikwijls verklappen de handen de leeftijd. Deze efficiënte mesoresurfacingbehandeling zal tezelfdertijd de pigementvlekken aanpakken en ook de huidveroudering aanpakken. Zo krijgen de handen weer een jeugdig aanblik.

Doel

Dikwijls verklappen de handen de leeftijd. Deze efficiënte mesoresurfacingbehandeling zal tezelfdertijd de pigementvlekken aanpakken en ook de huidveroudering aanpakken. Zo krijgen de handen weer een jeugdig aanblik.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

Een combinatie van mesoresurfacing en V.I.T.A. C behandeling zullen de mooiste resultaten geven. Mesoresurfacing is een combinatie van resurfacing – de nieuwste generatie peelings- met mesotherapie. Bij mesotherapie wordt de huid gestimuleerd door middel van kleine naaldjes. Dit laat ook toe de actieve bestanddelen in de diepere huidlagen te krijgen voor nog betere efficiëntie. Voor optimale resultaten wordt een kuur van 4 à 6 behandelingen aangeraden.

Verzorging Thuis

Gebruik de H.A.N.D cream om de behandeling te vervolledigen. De ingredienten zullen de huidveroudering tegen gaan, de huid voeden en ze dankzij de U.V. bescherming de toekomstige schade tegen gaan.
Gebruik zo vaak als nodig.

Prijs per behandeling

50 minuten €69,00

Kraaienpootjes & rokerslijntjes

Gelaat

E.Y.E. – KRAAIENPOOTJES EN ROKERSLIJNTJES
Met de leeftijd kunnen kraaienpootjes of lachrimpeltjes rond de ogen ontstaan. Soms kan ook het bovenste ooglid minder strak zijn, waarbij een vermoeide blik ontstaat. Ook rond de mond kunnen door de jaren heen, ontsierende rimpeltjes rond de mond ontstaan.

Doel

Met de leeftijd kunnen kraaienpootjes of lachrimpeltjes rond de ogen ontstaan. Soms kan ook het bovenste ooglid minder strak zijn, waarbij een vermoeide blik ontstaat. Ook rond de mond kunnen door de jaren heen, ontsierende rimpeltjes rond de mond ontstaan.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

De behandeling gebeurt met een M.E.S.O.roller waarbij met minuscule naaldjes de oogcontour of de lipcontour wordt behandeld. Daarna wordt een T.D.S. solution aangebracht waarbij de actieve bestanddelen enerzijds de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, de hoge concentratie aan hyaluronzuur de huid in diepte hydrateert en het CYTO-stim complex een liftend effect zal hebben. Zo zal de blik opengetrokken worden en de fijne lijntjes vervagen.

Verzorging Thuis

Breng na de eerste behandeling en tussen de volgende behandelingen de E.Y.E Recovery aan. Deze zachte, maar efficiënte ooggel zal alle ingrediënten aanbrengen om de fijne lijntjes en de rimpeltjes van de ogen te vervagen en de blik openen.

Prijs per behandeling

50 minuten €69,00

I.N.S.T.A.N.T M.A.S.K.

Gelaat

Deze behandeling is op punt gesteld om de huid een instant lift te geven. Na de behandeling voelt de huid strakker aan en zijn de gezichtscontouren beter gedefinieerd. Bovendien zijn de poriën kleiner en wordt de huidkorrel fijner.
Een ideale opkikker van de huid.

Doel

Deze behandeling is op punt gesteld om de huid een instant lift te geven. Na de behandeling voelt de huid strakker aan en zijn de gezichtscontouren beter gedefinieerd. Bovendien zijn de poriën kleiner en wordt de huidkorrel fijner.
Een ideale opkikker van de huid.

Klantenprofiel

Alle leeftijden

# Behandelingen

De behandeling kan in kuur worden gedaan alsook per behandeling om de 6 weken.

Thuisverzorging
Prijs per behandeling

incl. led : €110 / beh. – excl. led : €95 / beh.

HYPERPIGMENTATIE

Gelaat & Lichaam

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en aan je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit. Als je lang in zon zit maakt de huid onder andere meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Bij hyperpigmentatie is er sprake van een ophoping van dit huidpigment. Hierdoor ontstaan plaatselijk donkere plekken in de huid. Hyperpigmentatie is een veel voorkomende klacht en op oudere leeftijd een bijkomend gevolg van het verouderingsproces.

Doel

De PH Formula – peelings zorgen dat de bovenste huidlaag verwijderd wordt waardoor de huid een egalere teint krijgt. Peelings zijn effectief tegen hyperpigmentatie.

Klantenprofiel

Klant met donkere pigmentatievlekken, fototype 1-4 ( geen gevboortevlekken )

# Behandelingen

5 sessies naar gelang de begingsitatie klant.

Frequentie behandelingen

Om de 10 dagen, daarna om de 2 maanden voor onderhoud.

Prijs per behandeling

incl. led : €110 / beh. – excl. led : €95 / beh.

HUIDVERBETERING

ESTHETISCHE MESOTHERAPIE

MESOLIFT

Gelaat

De veroudering van de huid van het gezicht en de hals uit zich eerst in fijne rimpels of lijntjes en een verlies van de huidspanning. Later worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.

Om dit verschijnsel te behandelen en te vertragen gebruikt men de mesolift-techniek: een reeks haast pijnloze injecties gevende u een “coup d’éclat”, gekenmerkt door een verbetering van de hydratie van de huid en exfoliatie van fijne lijntjes..

Deze combinatie bestaat uit verschillende producten die inwerken op het metabolisme van de huid:

 • hyaluronzuur is een natuurlijk polymeer dat in ruime mate in de bindweefsels van de mens voorkomt. Het zwelt door water op te nemen, zodat het de huid meer elasticiteit en een betere hydratatie geeft.
 • vitamines: vitamine A regelt de groei van de epidermis en corrigeert een gedeelte van de verdunning van de dermis als gevolg van de huidveroudering; vitamine E beschermt de weefsels met haar antioxidante werking tegen aanvallen van peroxiden; vitamine C stimuleert de collageenvorming en remt de productie van melanine; vitamine B vult gebreken aan en is onmisbaar voor het biologisch evenwicht van de huid; vitamine K regelt de micro-bloedsomloop.
 • aminozuren: structurele elementen van de proteïnen, de bouwstenen van de weefsels zijn; aminozuren herstructureren en repareren de weefsels die de huidveroudering heeft beschadigd.
 • minerale zouten: door de verschillende activiteiten van de cellen te verhogen stimuleren ze heel het weefselmetabolisme.
 • coënzymen: bevorderen de biochemische reacties van de weefsels waarin ze worden geïnjecteerd en verhogen daardoor de snelheid van de reconstructie van de weefsels.
 • nucleïnezuren: stimuleren de vorming van de edele proteïnen van de dermis.

Het resultaat is een dynamische huid, een verbetering van de tonus, de elasticiteit en de aanblik van de huid (onmiddellijke uitstraling).
Men kan de mesolift beschouwen als basisbehandeling voor een fris gelaat. Maar er is ook de preventieve rol om de huidveroudering te vertragen.

Doel

Verminderen van verslapping in de zone en het verhogen van de dichtheid door het verhogen van collageen en elesticiteit van de huid.

Klantenprofiel

35 à 80jaar oude patiënten met huidverslapping.

# Behandelingen

3 à 6 sessies naargelang de beginsituatie

Frequentie behandelingen

1x om de 2 weken, daarna om de 3 maanden voor onderhoud

Prijs per behandeling

€90 / beh.

MESOGLOW

Gelaat

We spreken van een verminderde huidconditie als de kwaliteit en de gezondheid van de huid niet in balans zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u last heeft van een droge huid of gedehydrateerde huid, een vette huid, een doffe huid of indien er sprake is van grove poriën.

Onder invloed van verschillende factoren kan de gezondheid van de huid verminderen. De meest voorkomende oorzaken zijn (overmatige) blootstelling aan de zon, het niet correct of onvoldoende verzorgen van de huid met producten en verkeerde voeding. Ondanks dat niet al deze factoren door ons als huidtherapeuten te beïnvloeden zijn, zorgt de combinatie van een juiste behandeling en de juiste producten ervoor dat uw huidconditie verbeterd. Dit resulteert in een gezonde huid die straalt, goed gehydrateerd is en egaal oogt.

Doel

Verhoogt de kwaliteit van de huid door deze verjongende en hydraterende behandeling.

Klantenprofiel

25 à 40jaar oude klanten

# Behandelingen

3 à 6 sessies naargelang de beginsituatie

Frequentie behandelingen

1x om de 2 weken, daarna om de 3 maanden voor onderhoud

Prijs per behandeling

€90 / beh.

MELASMA – ROSACEA

Gelaat

Rosacea is een veelvuldig voorkomende chronische huidaandoening, die met name bij mensen met een lichte huid voorkomt. De aandoening kenmerkt zich door rode vlekken in het gelaat. Deze zijn voornamelijk gelokaliseerd op de wangen, de neus, de kin en het voorhoofd. Naast deze vlekkerige roodheid kunnen ook kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) en puistjes te zien zijn. Vanwege deze puistjes wordt de aandoening ook wel acne rosacea genoemd, maar zij heeft niets met acne van doen.

De stadia van (acne) rosacea zijn als volgt:

Stadium 1: blozende wangen, het blozen houdt echter soms wel uren aan. Op de wangen worden kleine vaatjes zichtbaar welke niet meer verdwijnen. Wanneer de gezichtshuid in aanraking komt met wind en kou of met het wassen van het gezicht kan er een prikkelende pijn optreden.

Stadium 2: in het gezicht ontstaan rode bultjes (papels) en puistjes (pustels), met name op de wangen, kin en neus. Bij acne worden er dan bacteriën aangetroffen, dit is bij acne rosacea niet het geval.

Stadium 3: er kunnen grotere pustels op de huid ontstaan en de contouren van het gezicht kunnen veranderen. Door een combinatie van een aantal processen kan de huid dik worden, waardoor phyma ontstaan. Rhinophyma komt het meest voor, dit is een verdikking van de neus.

Doel

De huid verhelderen, verminderen van medium-diepe melasma’s en verwijderen van oppervlakkige melasma’s.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

3 à 6 sessies naargelang de omvang en ernst

Frequentie behandelingen

1x om de 2 weken in opbouwfase, daarna 1x om de 3 à 4 weken

Prijs per behandeling

€90 / beh.

MESODRAIN

Lichaam

Liposculptuur is nooit een methode om te vermageren. M.a.w. als overgewicht  jouw probleem is, dan is liposculptuur niet de manier om dat probleem op te lossen. Maar als je jouw ideale lichaamsgewicht hebt bereikt of als je gewoon tevreden bent met je huidige lichaamsgewicht, dan is het wel de ideale techniek om een plaatselijke vetophoping te corrigeren.

Zowel slanke als minder slanke vrouwen kunnen bijvoorbeeld aan de buitenkant van de dijen een storende vetophoping vertonen (in de volksmond ‘rijbroek’ genoemd), die het vinden van gepaste kledij vaak moeilijk maakt.

Bij mannen bevindt zich dan weer vaak een storende vetophoping op de heupen, de zogenaamde ‘zwembandjes’ of ‘love handles’. Dat zijn twee mogelijke problemen die te corrigeren zijn door middel van liposculptuur.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat liposculptuur op de weegschaal bijna nooit een belangrijke gewichtsdaling te zien geeft. De hoeveelheid op deze manier verwijderd vet is beperkt tot hooguit een paar liter en aangezien vet ongeveer twee derde weegt van zijn volume, zal één liter geaspireerd vet hoogstens 600 à 700 gram gewichtsdaling opleveren. Liposculptuur is een methode van vormcorrectie, geen vermageringskuur.

Doel

Draineren van de zone en de verhoging van de bloedcirculatie en de huid spanning.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

3 à 10 sessies naargelang de omvang en ernst.

Frequentie behandelingen

1x om de 6 weken ( vaker in de winter )

Prijs per behandeling

€60 / beh.

VETLIPOLYSIS

Lichaam

Lipolysis is een medische techniek ter behandeling van lokale vetophopingen door inspuiting van bepaalde actieve bestanddelen rechtstreeks in het onderhuidse vetweefsel. Het hoofdbestanddeel van de injectievloeistof is phosphatidylcholine.

Dit natuurlijke product, verkregen uit sojabonen, lost de celwand van de vetcellen op. Het vet komt vrij en wordt via de bloedbaan vervoerd naar de lever. Daar wordt het afgebroken. Deze werkstof wordt in dezelfde samenstelling ook in ons lichaam geproduceerd en vervult daar vele taken, in het bijzonder in de vetstofwisseling. Deze molecule wordt in de algemene geneeskunde gebruikt ondermeer ter behandeling van vetembolen en leververvetting.

Doel

Behandelen en elimineren van cellulite en vetophopingen door lipolyse.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

3 à 10 sessies naargelang de omvang en ernst.

Frequentie behandelingen

1x om de 6 weken ( vaker in de winter )

Prijs per behandeling

€60 / beh.

DUBBELE KIN LIPOLYSIS

Gelaat

Eén verschijnsel, 3 benamingen. Onderkin, dubbelkin en dubble kin zijn veel voorkomende benamingen voor vetophoping onder de kin. Een hardnekkig probleem waar veel Belgen last van hebben. Het lichaam heeft de onderkin als één van de favoriete plekken om overtollig vet op te slaan. De ‘dubbele kin’ is naast de behandeling van de buik één van de meest populaire behandelingen onder mannen.

Doel

Verminderen van vet in het gebied door lypolise, verminderen van verslapte huid en verhogen van de huiddichtheid.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

3 à 10 sessies naargelang de omvang en ernst.

Frequentie behandelingen

meso : 1x om de 2 weken ( vaker in de winter ), lipolysis : 1x om de 6 weken ( vaker in de winter )

Prijs per behandeling

€60 / beh.

TONIFIEREN HALS & DECOLLETE

Gelaat & Lichaam

De veroudering van de huid van het gezicht en de hals uit zich eerst in fijne rimpels of lijntjes en een verlies van de huidspanning. Later worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.

Om dit verschijnsel te behandelen en te vertragen gebruikt men de mesolift-techniek: een reeks haast pijnloze injecties gevende u een “coup d’éclat”, gekenmerkt door een verbetering van de hydratie van de huid en exfoliatie van fijne lijntjes..

Deze combinatie bestaat uit verschillende producten die inwerken op het metabolisme van de huid:

 • hyaluronzuur is een natuurlijk polymeer dat in ruime mate in de bindweefsels van de mens voorkomt. Het zwelt door water op te nemen, zodat het de huid meer elasticiteit en een betere hydratatie geeft.
 • vitamines: vitamine A regelt de groei van de epidermis en corrigeert een gedeelte van de verdunning van de dermis als gevolg van de huidveroudering; vitamine E beschermt de weefsels met haar antioxidante werking tegen aanvallen van peroxiden; vitamine C stimuleert de collageenvorming en remt de productie van melanine; vitamine B vult gebreken aan en is onmisbaar voor het biologisch evenwicht van de huid; vitamine K regelt de micro-bloedsomloop.
 • aminozuren: structurele elementen van de proteïnen, de bouwstenen van de weefsels zijn; aminozuren herstructureren en repareren de weefsels die de huidveroudering heeft beschadigd.
 • minerale zouten: door de verschillende activiteiten van de cellen te verhogen stimuleren ze heel het weefselmetabolisme.
 • coënzymen: bevorderen de biochemische reacties van de weefsels waarin ze worden geïnjecteerd en verhogen daardoor de snelheid van de reconstructie van de weefsels.
 • nucleïnezuren: stimuleren de vorming van de edele proteïnen van de dermis.

Het resultaat is een dynamische huid, een verbetering van de tonus, de elasticiteit en de aanblik van de huid (onmiddellijke uitstraling).
Men kan de mesolift beschouwen als basisbehandeling voor een fris gelaat. Maar er is ook de preventieve rol om de huidveroudering te vertragen.

Doel

Verminderen van verslapping in de zone en het verhogen van de dichtheid door het verhogen van collageen en elesticiteit van de huid.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

3 à 6 sessies naargelang de omvang en ernst.

Frequentie behandelingen

1ste 2 sessies : 1x om de 2 weken, laatste 4 sessies :1x om de 3 weken.

Prijs per behandeling

€90 / beh.

BODY LIPOLYSIS

Lichaam

Iedereen die lokale vetophopingen en cellulite wil verminderen kan deze Mesotherapie behandeling laten doen.

Toepasbaar:

 • Onderkin
 • Cellulite
 • wangen
 • Contouren
 • Bij de knieën
 • Binnenkant benen
 • Buik
 • Vetkwabje onder de bh band
 • Zwembandjes bij de broek

Hoe werkt Mesotherapie Lipolyse?

Door middel van prikjes in de huid wordt een vloeistof ingespoten die het overtollig vet oplost. Het actieve bestanddeel is een stof die wordt gewonnen uit sojabonen.

Doet het pijn?

Dat verschilt per persoon. Meestal zijn er een aantal prikjes bij waar u niets van voelt en een aantal gemene prikjes.

Doel

De PH Formula – peelings zorgen dat de bovenste huidlaag verwijderd wordt waardoor de striemen vervagen tot verdwijnen afhankelijk van de leeftijd van de striemen.

Klantenprofiel

Alle leeftijden.

# Behandelingen

6 sessies naar gelang de begingsitatie klant.

Frequentie behandelingen

Om de 10 dagen, daarna om de 2 maanden voor onderhoud.

Prijs per behandeling

incl. led : €110 / beh. – excl. led : €95 / beh.

PEELINGS

Meest gestelde vragen

MESOTHERAPIE

Meest gestelde vragen

Wat is een chemische peeling ?

Een chemische peeling is een huidbehandelingstechniek waarbij, met behulp van een chemische oplossing, de textuur van de gezichtshuid verbetert wordt. Dit proces leidt tot het verwijderen van dode, oppervlakkige huidcellen. De geregenereerde huid is gladder, lichter en minder gerimpeld dan de oude huid.

Welke types van chemische peelings bestaan er ?

De types chemische peelings verschillen op basis van hoe diep de peeling doordringt en wat voor soort chemische oplossing wordt gebruikt. De peelings in het Toskani Cosmetics gamma zijn oppervlakkige peelings, of de zogenaamde ‘verfrissende’ of ‘lunchtime’ peelings.

Hoe werkt het proces ?

In een chemische peeling, een chemische zuuroplossing wordt op de huid aangebracht gedurende een korte tijd zodat de huid deze kan absorberen. Na de inwerktijd wordt er een chemische oplossing aanbracht die de sporen van het zuur zal neutraliseren en PH waarde van de huid zal verhogen zodanig het chemische proces stopt. Na 1 tot 14 dagen, afhankelijk hoe diep de peeling heeft doorgedrongen, zal de huid gaan afschilferen. Dit proces vernietigt bepaalde huidcelverbindingen op een gecontroleerde manier waardoor een nieuwe huid zich kan vormen.

Wat gebeurt er tijdens een chemische peeling ?

Voor de start van een chemische peeling is het in sommige gevallen aan te raden te starten met een pre-peeling verzorgingsplan voor 2 tot 4 weken. Dit kan de resultaten verbeteren of de nevenwerkingen beperken.

Wat gebeurt er tijdens de herstellingsperiode ?

De huid is rood en gevoelig. Nadat de roodheid verdwijnt, zal er gedurende 3 tot 7 dagen schilfering aanwezig zijn. De herstellingsperiode van de huid zal 1 tot 7 dagen duren, afhankelijk van de soort huid en de soort gebruikte peeling tijdens de behandeling.

Hoelang duurt een peelingproces ?

Oppervlakkige peelingprocedures zullen niet meer dan 30 minuten in beslag nemen, dit is de reden waarom deze ‘lunch time’ peelings noemen.

Wat kan een chemische peeling helpen te verbeteren ?

 • Acne of acne littekens
 • Tekenen van veroudering of ouderdomsvlekken
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Zomersproetjes
 • Onregelmatige huidpigmentatie
 • Ruwe huid en schilferige vlekken
 •  Littekens
 • Zonbeschadigde huid
 • Verwijde poriën

Wat kan u verwachten ?

 • Vermindering van fijne lijntjes aan de ogen en rond de mond
 • Behandeling van rimpels veroorzaakt door zon en veroudering
 • Verbeterd uiterlijk van kleine littekens
 • Vermindering van ouderdomsvlekken, zomersproetjes en donkere vlekken (melasma) veroorzaakt door zwangerschap
 • Verbeterd gevoel van de huid
 • Zonbeschadigde zones kunnen verbeteren na een chemische peeling

Hoe vaak kan ik de peeling sessie herhalen ?

In normale omstandigheden kan de chemische peeling om de 2 a 5 weken worden toegepast. Een opvolging is niet noodzakelijk, hoewel 3 tot 5 peeling sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

De ingreep

Via tientallen miniprikjes worden krachtige vitamines, mineralen en fytotherapeutica (kruidengeneesmiddelen) in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van een ‘mesogun’, een injectiepistool met een heel fijn naaldje. De prikjes zijn dan ook nauwelijks voelbaar.

Het voordeel van zo’n injectiepistool is dat de naald stabiel blijft, de exacte naalddiepte kan worden ingesteld, de exacte hoeveelheid vloeistof wordt gedoseerd en dat de snelheid van de naald zeer hoog is. De behandeling gaat niet dieper dan bijvoorbeeld de naald bij tatoeages of permanente make-up. Er wordt dus niet gewerkt in de diepe huidlagen.

Welk effect kan ik verwachten?

Het ingespoten mengsel van vitaminen, mineralen, oligo-elementen en andere actieve stoffen zoals hyaluronzuur, gaat de huid optimaal revitaliseren en hydrateren. Door de mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van verouderingsverschijnselen wordt aangepakt.

Een mesotherapie laat je in de beginfase één keer per maand uitvoe­ren. Meestal raden we je drie tot vier behandelingen aan. Daarna kan je kiezen voor een behandeling om de zes maanden. Hoewel we bij sommige mensen al goede resultaten boeken na één à twee behandelingen, hebben de meeste patiënten vier tot zes behandelingen nodig. Bij bepaalde personen kunnen meer dan acht behandelingen vereist zijn, afhankelijk van de huidconditie.

Zijn er bijwerkingen?

De natuurlijke, lichaamseigen producten waarmee gewerkt wordt en het feit dat de injectienaald niet in de diepe huidlagen gaat, maakt dat de behandeling zeer veilig is en geen allergische reacties teweegbrengt. Het enige neveneffect is dat er enkele kleine blauwe plekjes kunnen ontstaan, maar die zijn snel verdwenen.

Hoelang werkt het?

Vermits lichaamseigen stoffen worden gebruikt, breekt het lichaam die ook weer af. Hoe snel dat proces verloopt is afhankelijk van persoon tot persoon. Een onderhoudsbehandeling is dan ook vaak aangewezen na zes, acht of twaalf maanden.

Online reservering Skin Result

SCHELDEWINDEKE

Berkenlaan 16,
9860 Scheldewindeke, België

CONTACT

+32(0)483.42.37.44 – +32(0)9.278.17.71

info@skinresult.com

www.skinresult.com

(enkel na afspraak)

Maandag 10H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Dinsdag 10H00 – 12H30 & 13H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Woensdag 10H00 – 11H30 & 13H30 – 17H00

Zaterdag 9H00 – 14H00

Contactformulier

Vragen of moeilijkheden ?

Wenst u op de hoogte te blijven ?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief …

Wij respecteren uw privacy. We versturen u geen spam en geven geef info door aan andere partijen.