• Exclusief voor mannen: 4VOO distinct man

  Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. 4VOO* kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is een unicum in de wereld.

  De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke, gezonde huid behouden is waar 4VOO voor staat. Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes.

  Voor wie? 4VOO distinct man zit in de reiskoffer van zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van u en ik, maar ook van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt. De nieuwste trend. Verkooppunten (men skincare centra) met persoonlijk advies.

  4VOO werkt nauw samen met de medische wereld en wordt consequent aanbevolen door plastisch chirurgen.

 • To the point: minimale inspanning-maximaal resultaat!

  Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

 • 4VOO passie: perfectie, kwaliteit en luxe.

  Marek, dokter in de biochemie, was in zijn jeugdjaren al gefascineerd om er jong, gezond en dynamisch te blijven uitzien. Na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek op de mannenhuid, ontwikkelde hij samen met een team van apothekers en biologen een reeks huidverzorgingsproducten voor mannen, producten die hijzelf het liefst wou. Vandaag is 4VOO de uiting van Marek’s voortdurend streven naar perfectie, kwaliteit en luxe.

 • Betrouwbaar

  De 4VOO producten zijn niet getest op dieren en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen of bleekmiddelen. Bewaarmiddelen en geurstoffen worden tot een absoluut minimum beperkt, en gebruikt enkel wanneer nodig. 4VOO producten zijn olie in water emulsies en geen water in olie emulsies. Dit is een ingewikkeld procédé met als resultaat dat de producten nooit vet aanvoelen en zeer snel in de huid dringen. De flacons zijn allemaal voorzien van een ‘airless’ pompsysteem. Dit zorgt ervoor dat het product niet in aanraking komt met zuurstof in de lucht of enige bacterie.

 • PP3

  PP3 of palmityol pentapeptide-3 is wellicht het meest innovatieve ingrediënt in al de 4VOO producten. Een erg kostbaar actief bestanddeel dat in maximale concentraties aanwezig is. Het vernieuwt de huid van binnenuit waardoor de huid gezond en energiek blijft. Bovendien wordt het verouderingsproces daadwerkelijk vertraagd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PP3 op het 20ste Wereldcongres Dermatologie erkend en verkozen werd als beste anti-aging molecule en dit omwille van de superieure eigenschappen in vergelijking met de klassieke afgeleiden van retinol, fruitzuren en vitamine A derivaten.

 • 4VOO Uber tech

  Hoogtechnologische innovatie en moleculaire testosteron spitstechnologie!

  Mannen tussen de 18 en 50 jaar voelen hun huid vaak droger en weerspanniger worden. Geen toeval. Want in die periode draait de testosteronproductie op volle toeren. En dat hormoon tast de vitaliteit van de huid aan. Net wanneer mannen het meest baat hebben bij een aantrekkelijke, gezonde huid. Daarom ontwikkelde 4VOO een peptide dat de schadelijke effecten van testosteron op de huid krachtig bestrijdt. Voeg daarbij de platinum-technologie, gepolariseerd water en stamcellen. Resultaat: unieke producten die de tijd lijken terug te draaien.

SCHELDEWINDEKE

Berkenlaan 16,
9860 Scheldewindeke, België

CONTACT

+32(0)483.42.37.44 – +32(0)9.278.17.71

info@skinresult.com

www.skinresult.com

(enkel na afspraak)

Maandag 10H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Dinsdag 10H00 – 12H30 & 13H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Woensdag 10H00 – 11H30 & 13H30 – 17H00

Zaterdag 9H00 – 14H00

Contactformulier

Vragen of moeilijkheden ?

Wenst u op de hoogte te blijven ?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief …

Wij respecteren uw privacy. We versturen u geen spam en geven geef info door aan andere partijen.