Gelaat

LICHAAM

Oolaboo : Nutricosmedicals Skin

  • GELAATSVERZORGINGEN

    Met oolaboo werken we op inner & outer beauty. Bronnen zoals groente, fruit, planten en kruidenextracten zorgen voor een natuurlijk en doelgericht resultaat welke 100% veilig zijn en vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en minerale oliën.

  • LICHAAMSVERZORGINGEN

    Ons lichaam is een netwerk van energiebronnen en energiebanen die uit balans raken. Met de natuurlijke ingrediënten zorgt oolaboo voor een balans tussen lichaam en geest en krijgt u een heerlijk gevoel van welbehagen.

  • JE LICHAAM VOEDEN VAN BINNENUIT

    Als aanvulling op uw thuisproducten voor gezicht en lichaam heeft oolaboo cosmetische supplementen ontwikkeld. De cosmetische supplementen zijn als aanvulling op de thuisverzorging en bevorderen samen met de producten 100% resultaat. De supplementen zijn gemaakt van intense en hoogste kwaliteit van actieve natuurlijke ingrediënten, die zorgen voor een optimaal resultaat.

Oolaboo : Gelaatsverzorgingen

PAMPER ME TRANQUIL TEA CEREMONY

Gebaseerd op de Japanse thee ceremony is de “pamper me tanquil tea” ceremony ontstaan. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremony zijn: voeden, beschermen, beleven. Laat u in 45 minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Warme olie, lange bewegingen met hand en onderarmen, en heerlijke ontspannende muziek om bij weg te dromen.

PURE CLARIFYING FACE CEREMONY

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

TRUFFLE INDULGENCE FACE CEREMONY

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

MEDIC CEREMONY SKIN REBIRTH

Met deze intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio-actieve ingrediënten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan.

Met een unieke massage die wordt toegepast volgens een oude Chinese massage techniek. Door de guashatherapie worden opmerkelijke resultaten geboekt. Dit komt doordat guasha tijdens een behandeling inwerkt op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen.

RELIEVE INTENSE FACE CEREMONY

De ceremonie herstelt en kalmeert optimaal de gevoelige, couperose/ rosacea en weerstandloze huidconditie. De behandeling is zeer voedend en uitermate zacht om de huid zijn eigen kracht terug te geven. De huid zal zijdezacht en gekalmeerd aanvoelen.

INSTANT NUTRITION FACE CEREMONY

Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende ceremonie maken we gebruik van anti-oxidanten en bieden we een effectieve bescherming tegen externe, agressieve biologische- en milieu- invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. De behandeling is geschikt voor iedereen die extra bescherming van de huid wenst.

PREVENTIVE AGING FACE CEREMONY

De ceremonie is ontwikkeld voor een preventief anti-aging resultaat. We focussen ons hierbij op het optimaal hydrateren, opvullen van beginnende fijne lijntjes en het egaliseren van het huidoppervlak. Tevens wordt de collageenvernieuwing gestimuleerd voor een optimale elasticiteit. Een unieke preventieve anti- aging behandeling op basis van natuurlijke ingrediënten uit de blauwe agave plant en de paddenstoel.

Oolaboo : Lichaamsverzorgingen

MY TEMPLE EMBRACING BODY CEREMONY

“Als ons lichaam een temple is moeten wij er goed voor zorgen”. Ervaar deze omhelzende body massage als een must in tijden van drukte. De massage is ontwikkeld volgens de 5-elementenleer om de energiebanen te laten stromen, de spierspanningen op te lossen, het huidweefsel van het lichaam te verstevigen en om het lichaam en haar energie in totale balans te brengen.

ULTIMATE CALMING TOTAL NUTRITION CEREMONY

Een ultieme ‘van top tot teen ervaring’. Biedt een totale ontspanning en versteviging van de huid, dankzij de exclusieve ingrediënten die worden gebruikt tijdens de ceremony. Na een heerlijke face ceremony completeert een ontspannende lichaamsmassage deze volledige en luxe behandeling. Op en top verwennerij!

SCHELDEWINDEKE

Berkenlaan 16,
9860 Scheldewindeke, België

CONTACT

+32(0)483.42.37.44 – +32(0)9.278.17.71

info@skinresult.com

www.skinresult.com

(enkel na afspraak)

Maandag 10H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Dinsdag 10H00 – 12H30 & 13H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Woensdag 10H00 – 11H30 & 13H30 – 17H00

Zaterdag 9H00 – 14H00

Contactformulier

Vragen of moeilijkheden ?

Wenst u op de hoogte te blijven ?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief …

Wij respecteren uw privacy. We versturen u geen spam en geven geef info door aan andere partijen.