Make-up

Make-up

Make-up by Mii Cosmetics

Make-up

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met oa een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid. Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.

Spraytan

Kissed by Mii, een parabeenvrij ‘instant tanning gamma’ op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier.
Een verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende bronzen huidtint.
Moeiteloos te kiezen en nog gemakkelijker in gebruik, onze drie eenvoudige stappen helpen je je huid voor te bereiden en te verzorgen, waardoor je huid er met wat extra kleur stralend gezond zal uitzien.

Wenkbrauwen

Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat … Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie & het frame van je gezicht. Het brow by mii gamma bestaat uit een professional & een retail gamma. Er wordt gebruik gemaakt van een gepersonaliseerde aanpak & diverse technieken om tot de ‘perfecte’ WENKBRAUW te komen, aangepast aan het gelaat van de klant. Naargelang de haargroei, heeft men om de 4 tot 6 weken een nieuwe ‘brow by mii modellering/styling’ nodig.

Tips & Tricks

Tutorial: MINERALE MAKE-UP

Minerale make-up… Wat is het? Hoe werkt het? Hoe breng je het aan?

In deze video laat Emmy Mattan je zien hoe je op een simpele manier en in slechts enkele minuten minerale make-up kan aanbrengen.

Be sure to check it out! 💋

Tutorial: MII – SUPERNOVA EYELINER TUTORIAL

Hi! In deze video laat Emmy van Mii Cosmetics Benelux jou zien hoe je een perfecte eyeliner creëert. We starten met een gedefinieerde zwarte eyeliner (de Showstopping Eyeliner) en werken af met een glitter eyeliner (de Glitter Glam Liner).

De kunst bestaat eruit om te beginnen met een dunne eyeliner/ een fijn lijntje en heel zachtjes op te bouwen tot je de perfecte vorm hebt verkregen. Good luck!

Tutorial: KBM – INSTANT SHIMMER TANNING LOTION

Hi! Ben je op zoek naar de ideale one night tan? Een gouden, bronzy kleurtje die tot wel 24u lang blijft & die je ook weer kan afwassen?

Bekijk dan zeker deze tutorial waarin Emmy Mattan toont hoe je de Kissed by Mii Instant Shimmer Tanning Lotion aanbrengt! Enjoy 💋

Online reservering Skin Result

SCHELDEWINDEKE

Berkenlaan 16,
9860 Scheldewindeke, België

CONTACT

+32(0)483.42.37.44 – +32(0)9.278.17.71

info@skinresult.com

www.skinresult.com

(enkel na afspraak)

Maandag 10H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Dinsdag 10H00 – 12H30 & 13H00 – 17H00 & 19H30 – 22H00

Woensdag 10H00 – 11H30 & 13H30 – 17H00

Zaterdag 9H00 – 14H00

Contactformulier

Vragen of moeilijkheden ?

Wenst u op de hoogte te blijven ?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief …

Wij respecteren uw privacy. We versturen u geen spam en geven geef info door aan andere partijen.